Lego Harry Potter Hogwarts: İhtiyaç Odası 76413

1.499,00

Stokta yok

Lego Harry Potter Hogwarts: İhtiyaç Odası 76413 Özellikleri;

8 yaş ve üzeri için LEGO Harry Potter Hogwarts: İhtiyaç Odası oyun setiyle yalnızca ihtiyacı olan biri tarafından keşfedilebilen sihirli bir odayı canlandırın.
Hogwarts kalesinin, kolayca oynamak için açılabilen, yapım parçalarıyla inşa edilen bir bölümünden oluşur.
İhtiyaç Odası, inşa edilebilen bir plak çalar ve taç gibi eşya yığınlarıyla doludur, Gri Leydi için üst katta ayrılabilir bir oda bulunur.
Harry Potter Hermione Granger, Draco Malfoy, Blaise Zabini ve Gri Leydi olmak üzere 5 minifigür, bir Cornwall Cinperisi figürü ve ateş yılanına dönüştürülebilen, inşa edilebilen bir Zebani Ateşi figürüyle Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2. Bölüm’deki kaçış sahnesini canlandırın.
Bu LEGO seti, serideki diğer setlerle birleştirilerek tam bir Hogwarts Şatosu oluşturulabilir.
LEGO Builder uygulamasını indirin, çocuklar modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırıp döndürebilecekleri, setleri kaydedebilecekleri ve ilerlemelerini takip edebilecekleri yeni bir yapım eğlencesi dünyasına adım atsın.
Harry Potter ve Hermione Granger’ın taç Hortkuluk’u bulmasına yardım edin! Gri Leydi’nin talimatlarını takip edin ve gizemli İhtiyaç Odası’na gidin.
Tacı eşya yığınlarının arasında bulmaya çalışın. Ama dikkatli olun, Zebani Ateşi bir ateş yılanına dönüştü! Süpürgelere binip uçarak alevlerden kaçın.
Draco Malfoy ve Blaise Zabini’yi kurtarın ve Zebani Ateşi size ulaşmadan oradan çıkın!
Çocuklar, akıllara kazınan bir Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2. Bölüm sahnesinden ilham alan bu LEGO Harry Potter oyun setiyle nefes kesen bir kaçışı canlandırabilir.
Harry Potter, Hermione Granger, Draco Malfoy, Blaise Zabini ve Gri Leydi, ayrıca ateş yılanına dönüştürülebilen Zebani Ateşi ve bir Cornwall Cinperisi.
Bina kolayca oynamak için açılır ve Gri Leydi için üst katta ayrılabilir biroda ve inşa edilebilen eşya yığınları ve taç içeren İhtiyaç Odası bulunur.
587 parçalı inşa edilebilen modeli, Harry Potter ve Büyücülük Dünyası’na ilgi duyan 8 yaş ve üzeri çocuklara sürpriz bir ödül, doğum günü veya yılbaşı hediyesi olarak verin.
Kullanışlı setin yüksekliği 39 cm, genişliği 17 cm, derinliği 7 cm’dir.
LEGO Harry Potter oyuncağı, birleştiğinde tam bir Hogwarts Şatosu oluşturan birmodüler setler serisinin bir parçasıdır.
LEGO Builder uygulaması, çocuklara sezgisel yapım yolculuğunda yol göstersin. Setleri kaydedebilir, ilerlemelerini takip edebilir ve modelleri yaparken 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir ve döndürebilirler.
Parça sayısı: 587
Kutu ölçüsü: 26 x 38 x 7,5 cm
Ağırlık: 0,873 kg

Marka

Ürün Hakkında Merak Ettikleriniz

Only registered users are eligible to enter questions